eur:
394.24
usd:
365.15
bux:
65524.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ismét villamos és autó ütközött Budapesten, ugyanaznap, ugyanabban a kerületben

Összeütközött egy villamos és egy személyautó Budapest XI. kerületében, a BAH-csomópontban vasárnap délután. A baleset miatt két vonalon villamos helyett pótlóbuszok járnak egy szakaszon. Néhány órával korábban hasonló baleset történt a kerületben.

A balesetben az autó vezetője könnyebben megsérült - tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Takács Renáta, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere elmondta: a baleset miatt a 17-es és a 61-es villamos helyett pótlóbuszok járnak a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között, amíg tart a helyszínelés. A villamosok terelve közlekednek az 56A járat vonalán, a Krisztina körúton - tette hozzá.

Vasárnap 13 óra 30 perc körül a Budapest XI., Fehérvári út 38. számnál szintén egy villamos és egy személygépkocsi ütközött össze, két személy megsérült.

A baleset helyszínelésének idejére a rendőrök a Fehérvári út két forgalmi sávját lezárták - Móricz Zsigmond körtér irányába - a Csonka János tértől az Október 23. utcáig. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×