eur:
389.76
usd:
363.56
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Így búcsúzik Carrie Fisher lánya

Billie Lourd két napon belül elveszítette édesanyját, Carrie Fishert és nagymamáját, Debbie Reynoldsot. A 24 éves színésznő megható képpel búcsúzott tőlük.

„Az imáitok és a kedves szavaitok az elmúlt héten erőt adott egy olyan időben, amikor azt hittem, az erő nem is létezik. Nincsenek szavak arra, hogy kifejezzem, mennyire hiányzik Abadaba és az egyetlen Momby. Rengeteget jelent a szeretetetek és a támogatásotok számomra” - írta az Instagramra posztolt családi kép mellé Carrie Fischer egyetlen gyermeke.

Billie Lourd a Gyilkos történet című sorozattal vált ismertté, emellett szerepelt a Star Wars 2015-ben bemutatott új részében, Az ébredő Erőben is. Egyetlen mondata volt, de azt pont Leiának, vagyis édesanyjának mondta. Az idén év végén a mozikba kerülő nyolcadik epizódban is fel fog tűnni a fiatal színésznő.

Carry Fishert, és édesanyját, Debbie Reynoldsot együtt temetik majd el családi körben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×