eur:
398.81
usd:
360.11
bux:
74210.55
2024. október 2. szerda Petra

A világ legszexibb nője - képgaléria

A világ legszexisebb hölgyének 2008-ban megválasztott Megan Fox néhány napja férjhez ment. Az esemény alkalmából a Life magazin egy képgalériával emlékezik meg a színésznőről.

Megan Fox június 24-én férjhez ment. Az esemény ugyan nem volt nyilvános, de a Life magazin azért összeállított egy izgalmas képgalériát a gyönyörű modell-színésznőről.

Fox 2004 és 2009 között együtt élt kollégájával, Brian Austin Green-el. A pár 2007-ben eljegyezte egymást, de 2009 végén Megan egy interjúban tudatta, hogy kapcsolatuknak vége. Most azonban mégis összeházasodtak.

A bulvársajtó nagy kedvence a szépség, hiszen nem csupán igéző fotói adnak remek témát, hanem furcsa nyilatkozatai és az állítólagos biszexualitása is. Megan Fox gyakran tesz megmagyarázhatatlan és értelmetlen nyilatkozatokat, melyek nagy visszhangot keltenek a sajtóban.

"Megan sötét, mint az éjszaka, tökmindegy mit mond, azt sem tudja mit beszél" - idézi a Wikipédia Michael Bay kevéssé hízelgő véleményét. Pedig a Transformers filmek rendezőjének sikert hozott a színésznő.

A művésznő állítása szerint biszexuális, így egy kezén meg tudja számolni hány férfival volt szexuális kapcsolata. Leszbikus jelenetet tartalmazó kép, vagy videó valóban sokkal több készült róla. Egyik sokat idézett nyilatkozata szerint ő valójában egy férfi, akinek hüvelye van.

Nála is jelentkezik az amerikai felnőttek gyakori betegsége: az ujjszopás. Fox elég jól kontrollálja magát, néha azonban becsúsznak ilyen bakik is.

Címlapról ajánljuk

A Hezbollah újabb rakétatámadásokat indított Izrael ellen

A Hezbollah libanoni síita milícia újabb rakétatámadásai érték Észak-Izraelt az izraeli hadsereg (IDF) libanoni szárazföldi hadműveletének második napján, szerdán is - közölte az IDF.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×