eur:
393.87
usd:
368.43
bux:
66275.39
2024. április 24. szerda György

Elefánt segített a lerobbant állatkerti dolgozón

Egy elefánt teljes testtömegét latba vetette, hogy segítsen gondozójának eltolni autóját. Five, az elefánt és állatkerti dolgozója valódi csapatot alkotott.

A bajba jutott férfi már épp a kollégáit akarta hívni, mikor Five, az elefánt úgy döntött, hogy besegít neki. A tizennyolc éves afrikai elefánt az autó mögé állt és elkezdte tolni a lerobbant dzsipet. Sőt még meg is tisztította. Beledugta az ormányát egy közeli vödör vízbe és lelocsolta a koszos járművet, majd fogott egy szivacsot és elkezdte mosni az autót, akár egy profi.

A Wildlife igazgatója, Bob Lawrebce mesélte: "Egyik reggel lerobbant a dzsipem és a fiúk átugrottak, hogy kiderítsék, mi lehet a baja. Megnézték a motort és az olajszintet. Még mindig nem tudtam beindítani. Arra gondoltam, hogy megtolom és úgy próbálom ráadni a gyújtást, sikerült. Ekkor koszolhattam össze az autót a piszkos kezemmel, amit később az elefánt le is mosott. Majd a nap folyamán ismét lerobbant, ekkor jött Five. Még soha életemben nem láttam hasonlót"

"Azt mondják, az elefánt sohasem felejt, nem sok kalandunk volt még a dzsipek lerobbanása miatt, de ezek után, ha még egyszer ilyen történne Five ismét tudni fogja, mit kell tenni."

A West Midland Safari Park három afrikai elefántja is gyakran vesz részt szokatlan programokban, mint például a festés, de focizni is szoktak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×