eur:
389.58
usd:
361.9
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

"Paris Hilton okos és keményen dolgozó lány"

Nem akarta megingatni a Paris Hiltonnal szemben szkeptikus közönséget, csak szórakoztatni - mondta Adria Petty rendező, aki a Torontói Filmfesztiválon mutatta be Paris, Not France című dokumentumfilmjét.

A fiatal rendezőnő egy éven át követte az általában "a médiasztár ostoba szőke nőként" elkönyvelt hírességet. Bevallotta, hogy mielőtt munkához látott volna, maga is osztotta ezt a nézetet, és kezdetben éppen ez késztette arra, hogy minél közelebb kerüljön hozzá.

"Amint találkoztam vele, egy perc alatt láttam, hogy nagyon rendben van, okos és keményen dolgozó lány" - mondta a rendező, aki filmjében a főszereplő minden arcát igyekezett bemutatni: Hilton a vörös szőnyegen, otthon, barátaival, családja körében és munkában.

A dokumentumfilm szimpatikus képet fest a szállodáinak köszönhetően híres család sarjáról, aki látszólag napi huszonnégy órában áll a szórakoztató biznisz szolgálatában. Egy jelenetben a sminkese alvás közben készíti ki az arcát.

A legőszintébb, monológszerű vallomások akkor törtek ki belőle, amikor autója volánja mögött ülve beszélhetett magáról és érzéseiről.

A produkció keddi torontói vetítésén Paris Hilton Benji Maddennel, rocker barátjával jelent meg, ám a 85 perces filmet követő szokásos fesztiváli közönségtalálkozó előtt - amelyen a rendező válaszolt a feltett kérdésekre - távozott a teremből.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×