eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Különleges esküvőre készül a sztárfocista

Gary Lineker hamarosan feleségül veszi modell barátnőjét, Danielle Buxt, és a menyegző után be is költözhetnek a 2,65 millió fontért vett luxusvillába.

Az egykori kiváló futballista, BBC műsorvezetője már eljegyezte a nála 18 évvel fiatalabb manökent, noha a hírt nem verték nagydobra.

A brit média is egy szombati londoni rendezvényen figyelt fel arra, hogy Danielle Bux egy gyémántgyűrűt visel. Gary Lineker ügynöke ezt követően megerősítette: a volt labdarúgó valóban eljegyezte a 29 éves nőt, és különleges esküvőt terveznek.

Gary Lineker egy éve ismerte meg a modellt, miután húsz évnyi házasság után elvált feleségétől, akitől négy gyermeke született.

Bármikor is lesz az esküvő, a pár biztosan a Surrey-ben lévő hat hálószobás és öt fürdőszobás, háromszintes házba költözik majd be, amelyet a sztárfocista 2,65 millió fontért vásárolt meg. A volt válogatott labdarúgó készpénzben fizette ki a vételárat, amin nem lehet csodálkozni 30 millió fontra becsült vagyona tudatában.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×