eur:
400.3
usd:
366.82
bux:
74228.4
2024. október 15. kedd Teréz

Nézze meg Yodát, a négyfülű macskát!

Ha Batmannek lenne macskája, akkor valószínűleg úgy nézne ki, mint a Chicagóban élő Yoda, akinek a kelleténél kettővel több füle van.

A Chicagóban élő Valerie és Ted Rock két évvel ezelőtt egy bárban fedezte fel a különleges macskát, akinek a szórakozóhely tulajdonosa keresett új gazdát.

A házaspár rögtön beleszeretett a nem mindennapi, akkor még csak nyolchetes háziállatba, ugyanis ahogy azt a róla készült fotók is tanúsítják, nem kettő, hanem négy füle van.

A pár úgy döntött, hogy a Csillagok háborújának Jedi mesteréről, a hegyes fülű Yodáról nevezi el a különleges külsejű állatot.

"Még az állatorvos sem látott ilyet" - mondta a 65 éves Valerie Rock, aki elmesélte, hogy a szakember később az interneten rábukkant egy másik négyfülű macskára Németországban.

A gazdák tudták, hogy különleges háziállatuk van, ezért egy chipet is behelyeztettek testébe arra az esetre, ha elveszne.

Yoda egyébként füleitől eltekintve teljesen normális macska, igaz gazdái szerint vannak különleges szokásai. Nagyon szereti például a kenyeret, dorombolása pedig alig hallható. Emellett nagyon halkan és ritkán nyávog, bár ezt gazdái inkább erénynek tartják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

Hogyan lehet lassítani az öregedés folyamatát? Hogyan lehet meghekkelni a biológiai óránk járását? Milyen életmód, gyógyszer, hatóanyag segíti ezeket a folyamatokat? Amíg ezt genetikai úton nem lehet megtenni, milyen egyéni megoldások vannak? Mivel élhet a hétköznapi ember és milyen dimenzióban járnak ezen a téren a milliárdosok? Látványos kísérletek, tudományos információk és gyakorlati tudnivalók keretében mutatták be a legújabb longevity trendeket a Medipredict konferenciáján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×