eur:
386.09
usd:
355.01
bux:
69002.26
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

Nem Madeleine-t látták Belgiumban

Bár néhány nappal ezelőtt egy belga bank biztonsági őre azt állította, biztos abban, hogy Madeleine McCannt látta, kiderült: a Maddie-hasonmás egy belga kislány.

A McCann-házaspárnak újra csalódnia kellett: nem a tavaly májusban Portugáliában eltűnt kislányukat vélték felfedezni szemtanúk Belgiumban.

Néhány nappal ezelőtt egy brüsszeli bank biztonsági őre arról számolt be a belga hatóságoknak: teljesen biztos abban, hogy a szőke kislányt látta egy fejkendős nővel besétálni a bankba.

A szemtanú állításait egy utcai árus is megerősítette, aki a kislánynak jégkrémet adott el. Az árus szerint is Madeleine volt a kisgyerek, aki egészségesnek, de szomorúnak látszott.

Az utcai kamerák felvételeit megmutatták a McCann-szülőknek is, akik az előző esetekkel ellentétben most nem tudták azonnal megmondani, hogy a felvételeken nem lányuk van.

A rejtélyt egy férfi oldotta meg, aki látva a híreket, kiállt a nyilvánosság elé, és bejelentette: a Madeleine McCannek vélt gyerek az ő lánya, az a nő pedig, akivel látták, a marokkói dadusa.

Madeleine tavaly május 3-án tűnt el Portugálából. Az eltelt 15 hónap alatt több kontinensen és országban is látni vélték, de eddig mindegyik esetben kiderült, hogy nem a 4 éves kislányról van szó.

A brit rendőrség azt gyanítja, hogy egy belga pedofilhálózat rabolhatta el a szőke kislányt.

Címlapról ajánljuk
Biztonságpolitikai szakértő: nonszensz, ahogyan Robert Fico testőrsége reagált

Biztonságpolitikai szakértő: nonszensz, ahogyan Robert Fico testőrsége reagált

Milyen általánosnak mondható következtetéseket lehet levonni a szerdai szlovákiai merényletből? Valóban történhetett mulasztás a védett személy biztosítása terén? Horváth József biztonságpolitikai szakértőt, nyugállományú vezérőrnagyot, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját kérdeztük.

Újabb, hivatalos tájékoztatás Robert Fico állapotáról

Robert Kaliňák védelmi miniszter a besztercebányai kórházban tartott rövid sajtótájékoztatót Robert Fico miniszterelnök állapotával kapcsolatban. A kórház igazgatója a műtétről árult el részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×