eur:
389.33
usd:
362.75
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Egy kis kutya hatalmas utazása

Öt év után, gazdáinak otthonától ezernégyszáz kilométerre bukkantak rá egy elveszett kutyára az Egyesült Államokban.

Átbújt a család New York-i telkének kerítése alatt és nyoma veszett Roccónak, a beagle-nek. Natalie Villacis és szülei teleplakátolták a környéket, ám senki sem látta a kutyát.

Az eb 2003 tavaszán indult sétálni, ám kis gazdája most, öt évvel később viszontláthatta kedvencét Roccót a Georgia állambeli Hinesville-ben fogták be, és a bőre alá ültetett mikrochip száma alapján azonosították.

A 11 éves Natalie sosem adta fel a reményt, és folyton azon törte a fejét, hová került, mi történt kutyusával.

"Minden alkalommal, amikor kutyát láttam az utcán, azt mondtam anyunak: talán Rocco egy nap visszajön. Õ mindig azt mondta, hogy valószínűleg már nem látom viszont, mire azt válaszoltam, tudom, de talán igen" - magyarázta a kislány.

A szülők, Jorge és Christina elárulták: először nem hittek annak, aki arról értesítette őket, hogy a kutya felbukkant. A férfi ennek ellenére elrepült Georgiába, hogy megnézze, valóban Rocco-e az, ám először nem ismerte meg az ebet.

A kutya, azon kívül, hogy valami megkarcolta a kobakját, és tele volt bolhákkal, teljesen egészséges volt: a hennesville-i gyepmester fogta be. Azt, hogy hogyan kerülhetett kis gazdája otthonától 1400 kilométerre, senki sem tudja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×