eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Féltékeny volt feleségére, ezért megölte gyermekét az apa

Egy féltékeny férfi azért ölte meg négyéves fiát, hogy így álljon bosszút feleségén, aki megcsalta és elhagyta őt. Christopher Hawkins leszúrta a négyéves Ryant, és meg akarta ölni 14 éves lányát, Donnát is.

A brit férfi a házassági évfordulójuk utáni napon követte el a gyilkosságot, ugyanis ezzel akarta megbosszulni, hogy felesége elhagyta egy másik férfi miatt, és beadta a válókeresetet.

Christopher és Valerie Hawkins 1990-ben házasodtak össze, és hosszú ideig egy kocsmát üzemeltettek. A feleség azonban egy idő után egy taxitársasághoz ment dolgozni, ahol összeismerkedett egy sofőrrel, és viszonyt kezdett vele. A nő tavaly májusban mondta meg férjének, hogy már nem szereti, és elhagyja.

A négyéves gyermek, Ryan tavaly szeptemberben töltött egy hétvégét apja házában. Testvére, a 14 éves Donna ment érte, de amikor odaért, apja bezárta az ajtót, és egy késsel nekiesett.

Mielőtt elkezdte volna szurkálni, még bocsánatot kért tőle, majd összesen 13 helyen döfte meg. A száján, a mellkasán, a hasán és a karján is sebek voltak a lánynak, aki ki tudott menekülni a házból, de az utcán összeesett. Életét több műtéttel tudták csak megmenteni.

Christopher Hawkins ezt követően fiát támadta meg, és hét helyen szúrta a gyermekbe a kést, akinek a holttestét egy ágyon fekve találtak meg a kiérkező rendőrök.

A férfi a gyilkosság után egy bárba ment, rendelt egy korsó sört, és elmesélte egy másik vendégnek a történteket. A rendőrök egy templomban fogták el Christopher Hawkinst, aki azonnal be is vallotta szörnyű tettét, és arról érdeklődött, hogy két gyermeke jól van-e.

A gyilkossági ügy tárgyalása hétfőn kezdődött. A férfi tagadta, hogy szándékosan meg akarta volna ölni két gyermekét, de azt beismerte, hogy megszúrta őket. Hozzátette: azon is gondolkozott, hogy öngyilkos lesz.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×