eur:
392.41
usd:
365.88
bux:
66651.92
2024. április 25. csütörtök Márk

"Ha nem viszi el valaki a gyereket, élve eltemetem!"

Kutyaólba zárta tízéves unokáját egy amerikai asszony, mert a gyerek lámpaolajat és háztartási tisztítószert öntött a család italába. A rokonok közül többen megbetegedtek, de kórházba egyiküket sem kellett szállítani.

Az 51 éves asszony másfél órára a kutyaólba zárta az unokáját, s közben felhívta a gyermekvédelmi szolgálatot, hogy valaki jöjjön a fiúért, különben "élve eltemeti a hátsó kertben"

A pennsylvaniai asszony a kisfiú hivatalos gyámja, de nem bír a rosszalkodó kölyökkel, aki lámpaolajat és tisztítószert öntött a család italaiba. Ez volt a bosszúja ezért, mert még tavaly nem engedték el egy nyaralásra.

Büntetésből zárta be a nagyanyja a 0,9-szer 1,2 méteres műanyagból készült kutyaólba. Az asszonyt őrizetbe vették, gyermek veszélyeztetésével és terrorista fenyegetéssel vádolják.

A rendőrség őrizetbe vette a kisfiú 24 éves bátyját is; őt bántalmazással és zaklatással vádolják, mert állítólag verte a gyereket. A gyanúsítottak tagadják a vádakat.

Az asszonynak és a bátynak is 25-25 ezer dolláros óvadékot állapított meg a bíróság, az első meghallgatásokat február 5-én tartják. A kisfiút a gyermekszolgálat vette gondozásba.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×