INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

"Ha nem viszi el valaki a gyereket, élve eltemetem!"

Infostart / InfoRádió
Kutyaólba zárta tízéves unokáját egy amerikai asszony, mert a gyerek lámpaolajat és háztartási tisztítószert öntött a család italába. A rokonok közül többen megbetegedtek, de kórházba egyiküket sem kellett szállítani.

Az 51 éves asszony másfél órára a kutyaólba zárta az unokáját, s közben felhívta a gyermekvédelmi szolgálatot, hogy valaki jöjjön a fiúért, különben "élve eltemeti a hátsó kertben"

A pennsylvaniai asszony a kisfiú hivatalos gyámja, de nem bír a rosszalkodó kölyökkel, aki lámpaolajat és tisztítószert öntött a család italaiba. Ez volt a bosszúja ezért, mert még tavaly nem engedték el egy nyaralásra.

Büntetésből zárta be a nagyanyja a 0,9-szer 1,2 méteres műanyagból készült kutyaólba. Az asszonyt őrizetbe vették, gyermek veszélyeztetésével és terrorista fenyegetéssel vádolják.

A rendőrség őrizetbe vette a kisfiú 24 éves bátyját is; őt bántalmazással és zaklatással vádolják, mert állítólag verte a gyereket. A gyanúsítottak tagadják a vádakat.

Az asszonynak és a bátynak is 25-25 ezer dolláros óvadékot állapított meg a bíróság, az első meghallgatásokat február 5-én tartják. A kisfiút a gyermekszolgálat vette gondozásba.

A címlapról ajánljuk