eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Gyászol a "nagyon nehéz természetű" Jennifer Lopez

Ismét tanúbizonyságát adta nehéz természetének Jennifer Lopez, aki ezúttal egy autóbérlés kapcsán keveredett vitába. Természetesen nem két fillérről van szó, hiszen a cég 16 ezer dollárt (2,8 millió forintot) követel, a színésznő viszont sokallja az összeget. A sztárt közben gyász érte, hiszen elhunyt nagymamája.

Nem hajlandó kifizetni egy 16 ezer dolláros (2,8 millió forintos) számlát Jennifer Lopez, aki sokallja az összeget. Az amerikai színésznő egy New York-i limuzin-kölcsönző céggel keveredett vitába.

Jennifer Lopez legutóbbi filmje, az El Cantante (Az énekes) júliusi reklámozása során használta az autókat, mindjárt négyet is, hiszen jutott egy limuzin a férjének, a testvérének és a stylistjának is.

"Jennifer nagyon nehéz természetű. Már hónapok óta megpróbáljuk behajtani a tartozást. Amikor megkérdeztem, miért nem fizetnek, a könyvelője azt mondta, hogy senki nem hagyta jóvá a kifizetést" - panaszkodott a vállalat szóvivője.

Kissé másként látja a történteket a sztár szóvivője: "A számlákat ellenőriztük, mert volt bizonyos pontatlanság. Döntöttünk a kifizetendő összegről és azt át is utaltuk".

Közben az énekesnő és családja gyászol, miután elhunyt nagymamája, Julia Rodriguez. A 38 éves Jennifer Lopez éppen Los Angelesben lépett fel, amikor nagymamája elhunyt.

Az idős hölgy temetése október 23-án lesz New Yorkban.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Történelmet írhat Orbán Viktor szövetségese, Moszkva-barát fordulat jöhet nyugati szomszédunknál

Történelmet írhat Orbán Viktor szövetségese, Moszkva-barát fordulat jöhet nyugati szomszédunknál

Vasárnap tartják az osztrák parlamenti választásokat, amelyen története során először a dobogó első helyén végezhet a sokak által szélsőjobboldalinak nevezett Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A közvélemény-kutatásokban szorosan mögötte áll a jelenleg is a kormány fő erejét adó konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP), amely koalícióra lépni ugyan hajlandó lenne a tőle jobbra álló párttal, de csak akkor, ha nem annak első embere, Herbert Kickl lesz a kancellár. Könnyen lehet azonban, hogy az FPÖ-ellenes protestszavazatok az ÖVP-t repítik az első helyre: ebben az esetben legnagyobb valószínűséggel a két párt koalícióban kormányozhat majd, néppárti vezetéssel. Jelen pillanatban e két párt koalíciója tűnik a legvalószínűbbnek, ami az jelenti, hogy az Oroszországgal jó viszonyt ápoló FPÖ kormányra kerülése révén oroszbarátabb irányba tolódik el Ausztria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×