eur:
394.48
usd:
354.37
bux:
72750.5
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Senki sem kínál szerepet a botrányhős színésznőnek?

Folyamatos botrányai miatt felbonthatják Lindsay Lohan filmes és lemezszerződéseit is.

Megelégelték a hollywoodi stúdiók és a lemezkiadók, hogy Lindsay Lohan csak botrányaival kerül be a sajtóba, ezért készek búcsút inteni neki.

A 21 éves színésznő a Disney-vel és a Paramount Pictures-szel áll szerződésben, ám várhatóan már nem sokáig.

A Disney egyik munkatársa szerint a stúdió vezetői arról tárgyalnak, hogy megszakítják az együttműködést a filmsztárral, amely még a Kicsi kocsi: tele a tank című film idején kezdődött.

"Lindsay túl messzire ment, ezért készek vagyunk lemondani róla" - mondta az egyik legnagyobb lemezkiadó, a Casablanca Records alkalmazottja. A lemezkiadónak szintén szerződése van a 21 éves sztárral, aki évente 20 millió dollárt kap a három társaságtól.

A színésznőt azután vette őrizetbe a rendőrség július végén, hogy alkoholos befolyásoltság alatt vezette autóját a kaliforniai Santa Monica utcáin, majd kiderült, hogy a 21 éves színésznőnél kokaint találtak.

A korábban többször is elvonókúrára vonult színésznőről a közelmúltban készültek olyan felvételek, melyek közül az egyiken barátnője torkához tartja a kést, egy másikon pedig a barátnője csúsztat egy hosszú pengét a lány melléhez.

Lindsay Lohan legutóbb 30 napig volt elvonókúrán, melynek idejére szülei három testőrt béreltek fel, hogy megakadályozzák lányuk esetleges szökését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×