eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Õrületbe kergeti szomszédait a rocklegenda

Kénytelen volt hangszigetelt termet kialakítani vidéki házában a Rolling Stones gitárosa, a szomszédok ugyanis túl gyakran panaszkodtak a hajnalig tartó, zajos bulikra.

Ronnie Woods 12 millió fontot (4,5 milliárd forintot) érő birtokán alakította ki a hangszigetelt termet. A 60 éves rock-legenda híres-hírhedt bulijai miatt ugyanis a szomszédok nem tudtak aludni.

A gitáros ezentúl az egyik alagsori teremben rendezi a bulikat. A birtokon eddig is volt ugyan egy hangszigetelt stúdió, de ott nem fértek volna el a vendégek, ezért kellett az egyik hatalmas termet is átalakítani.

A délnyugat-londoni Kingston-upon-Thames egyik sokat szenvedett lakója elmondta, hogy ugyan a gitáros már öt éve a szomszédjuk, de ezt nem tudták. A bulik miatt azonban gyakran nem tudtak aludni. "Mióta elkészült a terem hangszigetelése, sokkal jobb a helyzet" - tette hozzá megnyugodva.

"Most már csak egy baj van: Woods kutyája egész éjszaka ugat. Most ettől nem tudunk aludni" - panaszkodott.

Ronnie Woods híres arról, hogy ritkán kerül ágyba reggel 7 előtt. Gyakran rendez tűzijátékkal egybekötött partikat is coombe-i birtokán, ahol feleségével és négy gyermekével él.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×