eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Embert öltek a hollywoodi sztár kutyái

Megtámadtak, és megöltek egy embert A Mission: Impossible-sorozat sztárjának, Ving Rhames-nek a kutyái. Az áldozatot a színész brentwoodi háza előtt találták meg, teste tele volt kutyaharapással.

A szerencsétlenség hírére riasztott Los Angeles-i rendőrök több hatalmas testű kutyát is találtak a birtokon szabadon kóborolni. A szakértők három bull masztiffot és egy angol buldogot be is gyűjtöttek.

Bár egyértelműnek tűnik, hogy az áldozat halálát a kutyák okozták, a rendőrség megvárja a halottkémi vizsgálatot. Lee Sands hadnagy azt is elmondta, hogy a négy állatot - amelyek közül a legnagyobb 90 kilós - karanténba helyezték a vizsgálat idejére.

Azt nem tudta megmondani, hány kutya - és miért támadott rá az áldozatra, aki már két éve dolgozott gondnokként a színésznél, és a birtokon lakott. A szomszédok szerint a kutyák soha senkit nem bántottak, és nem voltak agresszívek.

A színész jelenleg külföldön forgat, és környezetéből senki nem kommentálta a tragédia hírét. A színész egy korábbi interjúban azonban beszélt a kutyáiról.

A színes bőrű Rhames akkor egyéves brazil masztiffjáról a Los Angeles Times-nak azt mondta: a fajtát kimondottan rabszolgák őrzésére tenyésztettek ki. "Minden nap körülötted bóklászik, és rád se néz. De próbálj csak meg egyszer meglógni előle..."

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×