eur:
385.49
usd:
355.11
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita

Sokkoló képek: leharapta gondozója karját a krokodil

Leharapta a krokodill az állatorvos kezét egy tajvani állatkertben.

A 38 éves tajvani állatorvos étvágytalanság miatt kezelte a hüllőt. Nos, úgy tűnik a kezelés használt, vagy az állat korábban nem a megfelelő táplálékot kapta, a férfi kezét ugyanis könyöktől leharapta.

Az orvosok egy hatórás műtét során vissza tudták varrni a letépett kart.

A műtét után az állatorvos elmondta, hogy a krokodil majdnem fél éve nem evett.

"Nem gondoltam, hogy felhagy a koplalással, csak azért, hogy megkóstolhasson" - mondta Csang Po-Ju.

Az állatorvos, aki a krokodilnak otthont adó állatkert igazgatója is, azt mondta: elaltatta az állatot, mielőtt a rácsokon át benyúlt volna hozzá, hogy megvizsgálja. A hüllő azonban még aközben felébredt, hogy a férfi karja a szájában volt.

Az állatorvos számára úgy tűnt, hogy a krokodil mélyen alszik, de utólag belátta: lehet, hogy még egy dózist be kellett volna adnia az altatóból.

Ráadásul a férfi számára igen sokkoló volt a jelenet, amely szinte egy pillanat alatt zajlott le.

Azt mondta: a döbbenete erősebb volt, mint a fájdalom, amelyet karjának leszakadása okozott. Kábítóan hatott rá, ahogy látta a saját karját az állat szájában.

A gondozóknak kétszer is belelőttek az öt és félméteres krokodilba, nehogy az megegye a kart. Ha Ön elmúlt 18 éves, és elég bátor, kattintson ide a képekért!

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×