eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Titokzatos barna szépséggel bukott le a sztárfocista - nézze meg, hogyan!

Egy szexi barnával töltötte az éjszakát Las Vegas-ban Frank Lampard. A Chelsea kapitánya nem is titkolta a románcot, pedig otthon a barátnője és két gyermekük várja.

Alig 48 órát töltött a családjától távol a focista az amerikai kaszinóvárosban, máris megcsalta két gyermekének anyját, Elen Rives-t. Egy harmincas éveiben járó, barna kelet-európai hölgyet szedett fel a black jack asztalnál, majd eltűntek a focista szobájában.

A párocska két órát töltött zárt ajtók mögött, majd egymást átkarolva léptek ki a szoba ajtaján hajnali kettőkor. Játszottak még kicsit, miközben Lampard gyengéden cirógatta a titokzatos barna vállait.

A nőt egyébként valósággal sokkolta, mikor később kiderült, kivel randevúzott. "Fogalmam sem volt, hogy híres és gazdag focista, arról meg főleg nem, hogy barátnője és két gyereke van" - állította könnyes szemmel a lap újságírójának.

Lampard, aki heti 135 ezer fontos fizetésével a legjobban kereső focista a világon - szerdán érkezett Las Vegasba két csapattársával, Shaun Wright-Phillips-szel és Glen Johnsonnal, valamint néhány barátjával bulizni egyet.

Nem ez az első eset, hogy Lampard megcsalja a barátnőjét, aki két hónapja adott életet második lányuknak, Islának. Kilenc hónapja már látták a focistát egy csinos szőke nővel beszélgetni Barcelonában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×