eur:
388.49
usd:
360.59
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Vak szerelem: párja mindkét szemét kiszúrta a féltékeny nő

Bal szemére már megvakította párját az a hongkongi nő, aki nemrég a férfi másik szemébe is evőpálcikát döfött. Barátja először még megbocsátott az asszonynak, most azonban feljelentette.

Az 58 éves Po Siu-fong tavaly novemberben arra a következtetésre jutott, hogy barátja, Kvok Vai-ming megcsalja. Veszekedni kezdtek, és a vita hevében a nő egy evőpálcikát döfött a férfi bal szemébe, abba, amelyet hat évvel korábban az ujját használva már megvakított.

Po hisztériázni kezdett, amikor meglátta a sebet, és egy törölközővel törölgette le a vért - írta az esetről beszámoló lap, a South China Morning Post.

A pár végül együtt merült álomba, másnap reggel azonban ismét paprikás lett a hangulat, a dühös Po felkapott egy evőpálcikát, amelyet ezúttal élettársa jobb szemébe szúrt.

A férfi két nappal később ment orvoshoz, és feljelentést tett a rendőrségen is. A hat évvel ezelőtti támadást azért nem jelentette be, mert még szerette a nőt.

Kvok Vai-ming csupán a jobb szemével érzékel, látásképessége azonban csak 10-20 százalékos. Élettársát 6 hónapos börtönbüntetésre ítélték.

"Ha megbocsátok neki, isten nekem nem bocsát majd meg. Akárhogy is, sehogy sem tud kárpótolni az elvesztett látásomért" - nyilatkozta a férfi a kínai lapnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Február óta nem látott szinten a forint

Február óta nem látott szinten a forint

Pénteken az amerikai munkaerőpiaci adatok a forint piacán is nagyobb kilengéseket okoztak, ezt követően hétfőn egyelőre erősödésben van a magyar fizetőeszköz a vezető devizákhoz képest a reggeli enyhe gyengülés után. Gazdasági események szempontjából különösen a csütörtöki és pénteki nap hozhat nagyobb mozgásokat a forint piacán, ugyanis fontos magyar államháztartási és inflációs adatok kerülnek majd publikálásra. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×