eur:
388.43
usd:
360.53
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

"Fütyit akarok látni minden oldalon!"

Minden női magazinnak tele kellene lennie péniszekkel - legalábbis akkor, ha Jessica Alba szája íze szerint szerkesztenék őket. "Nem tisztességes, hogy a férfi magazinokban egymást érik a képek a pucér nőkről, a női lapokban pedig egy fotó sincs meztelen férfiakról" - vélekedett a filmsztár.

A Fantasztikus négyes sztárja a brit GQ magazinnak adott interjúban beszélt arról, milyen tisztességtelennek tartja ezt a megkülönböztetést. "Ha a férfiaknak szóló képeslapok tele vannak cicikkel, a nőknek szólókban miért nincsenek fütyik? Persze a Playgirlre gondolok, nem a divatlapokra, például az Elle-re" - tette hozzá.

"Ha lenne ilyen lap, én biztosan mindig megvenném. A meztelenség számomra természetes" - hangsúlyozta a színésznő.

Bár a 26 éves színésznőnek nem áll szándékában levetkőzni a filmvásznon, a kollégáit szereti szerelmes jelenetekben látni. "Azért nem vállalok meztelenkedést a filmjeimben, mert nem akarok. De ez nem jelenti azt, hogy másokat nem szeretek meztelenül látni!"

A színésznő - aki most Cash Warren producerrel jár - beszámolt arról is, hogy neki egy férfiban nem a kinézete a fontos - hanem az, hogy okos legyen. "Az intelligencia, a kedvesség és a humor - ezek fontosak a számomra" - mondta az interjúban.

"Elég szépfiút látok munka közben. A magánéletemben jobban szeretem, ha jót tudok dumálni valakivel" - vallotta be.

Jessica ráhúzta a vizes lepedőt a kollégáira is. Szerinte a hollywoodi sztárok túl komolyan veszik magukat. "Mindegyik azt hiszi, ő a világ közepe. Én ezt soha nem gondoltam magamról."

A színésznő elmondta azt is, hogy aki járni akar vele, annak össze kell barátkoznia az édesapjával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×