eur:
387.68
usd:
357.02
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Megdöbbentő képek a világsztárról és szexbotrányba keveredett feleségéről

Úgy tűnik, rendeződött Paul McCartney és válófélben lévő felesége, Heather Mills kapcsolata: erőt vettek magukon, mert attól tartottak, állandó veszekedéseik és a köztük lévő feszültség rossz hatással lehet kislányukra.

Egy londoni bisztróban találkozott pénteken a válófélben lévő sztárpár, az egykori Beatle és a volt modell: úgy látszik, kislányuk, a hároméves Beatrice kedvéért elásták a csatabárdot.

"Csak ültek ott és beszélgettek. Mindenki megdöbbent, főleg, mert korábban olyan durván harcoltak a válás miatt. Egymás mellett sétáltak ki, és nagyon barátságosnak tűntek" - mondta az egyik szemtanú.

Rég nem volt így

Csak néhány hónapja, hogy Beát még dadái adták vagy vették át a szülőktől, mert Paul McCartney és Heather Mills még csak látni sem akarták egymást.

Megtört tehát a jég, ezt képek is bizonyítják: a tízperces találkozón készült fotók egyikén Sir Paul felemeli Beatrice-t, hogy a kislány búcsút inthessen édesanyjának, aki rámosolyog csemetéjére és annak apjára.

Annak, hogy a pár ismét hajlandó beszélni egymással, oka lehet, hogy a zenész ígéretet tett: jövőre lezárják a válást, Heather pedig jár majd rosszul.

A hírek szerint megegyeztek abban is, hogy együtt ünneplik majd Sir Paul 65. születésnapját, valamint hogy az egykori modell nem kezd új karriert az Egyesült Államokban, vagyis nem viszi el Beatrice-t Nagy-Britanniából.

A lányuk miatt teszik

"Bámulatos ez a hátraarc, de mindketten visszanéztek korábbi viselkedésükre, és ígéretet tettek egymásnak, hogy Bea kedvéért kijönnek valahogy. Mindketten aggódni kezdtek, hogy vitáik és a köztük lévő feszültség érzelmileg hat majd a kislányra" - mondta egy, a párhoz közel álló forrás.

A múlt héten a volt Beatle arról beszélt, örül, hogy végre látja a fényt az alagút végén, már ami a válást illeti. "Komoly küzdelmeket élek át, de egész jól érzem magam" - mondta Paul McCartney.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×