eur:
396.49
usd:
360.05
bux:
71824.04
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Így vitték el a nemi erőszakkal gyanúsított rendőrt - képpel

Õrizetbe vették, elvezették, és egyenként elszállították azt az öt rendőrt, akik részt vettek egy 21 éves lány megerőszakolásában. Valamennyien a Rendészeti Biztonsági Szolgálat kötelékébe tartoznak. A lány felismerte támadóit a szembesítéskor.

Dobozi József dandártábornok, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat parancsnoka közölte: az érintett rendőröket azonnal felfüggesztette beosztásukból, és fegyelmi eljárást kezdeményezett velük szemben.

A Fővárosi Főügyészség szóvivője, Morvai Attila közölte: a Budapesti Nyomozó Ügyészség két rendőrt erőszakos közösüléssel és vesztegetéssel, három rendőrt pedig bűnsegédként elkövetett erőszakos közösüléssel gyanúsít. A rendőröket őrizetbe vették, elvezették és egyenként elszállították.

A 21 éves lány állítása szerint május 4-én, a Múzeum körúton az őt igazoltató 5 rendőr pénzt kért tőle, majd közölték, hogy előállítják a kapitányságra, de ehelyett egy sötét mellékutcába vitték, ahol közülük ketten megerőszakolták.

Közben az igazságügyi és rendészeti miniszter is elítélte a történteket. Petrétei József úgy fogalmazott: tűrhetetlen minden olyan, hivatalos személy által elkövetett visszaélés és bűncselekmény, amely megingatja a polgárok bizalmát.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleményben ítélte el az erőszakos cselekményt ígéretet tett arra: intézkedési tervet dolgoznak ki a hasonló esetek megelőzésére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása, melyben a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett amerikai elnökválasztási vitával foglalkoztunk. A műsor első részben a jelöltek vitán nyújtott teljesítményét értékeltük Szabó Ákossal, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével. Az adás második részében pedig kifejezetten a vita gazdasági aspektusáról illetve Donald Trump és Kamala Harris gazdasággal kapcsolatban tett kijelentéseiről kérdeztük Halas Zoltánt, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzserét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×