eur:
389.94
usd:
365
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Cicciolina felajánlkozott Bin Ladennek

Olaszország leghíresebb pornósztárja, a magyar származású Cicciolina felajánlotta magát Oszama Bin Ladennek. Az ajánlat lényege: a terrorista vezér megkaphatja Cicciolinát, ha véget vet az erőszaknak.

Az 55 éves Cicciolina, polgári nevén Staller Ilona úgy véli: ideje, hogy valaki megbirkózzon a Bin Laden-problémával, és ő pont a megfelelő nő a munkára.

"Kész vagyok üzletet kötni. Oszama Bin Laden megkaphat engem, ha véget vet az erőszaknak. Az én melleim csak szolgálták az emberiséget, míg Bin Laden több ezer ártatlan embert ölt meg" - fogalmazott a pornószínésznő egy bukaresti erotika-vásáron.

Cicciolina szerint Bin Laden tanulhatna Szaddam Husszein hibájából, akinek még az 1990-es években ajánlkozott fel. "Ki tudja, mi történt volna, ha akkor elfogadja az ajánlatom" - jegyezte meg a pornósztár.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×