eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán

Bútorhuzat-szelekciós önkormányzati bizottság

Egy szerb önkormányzati politikus speciális bizottságot próbált meg felállítani, amelynek többek között az lett volna a feladata, hogy szövetet válasszon a városháza karosszékeire. Az egyedülálló mutatvány nem sikerült.

Selimir Momirovicnak sikerült is eljutnia egészen a bizottsági elnök, és négy testületi tag kijelöléséig. A helyi vezetőt azonban még a bizottság felállása előtt rajtakapták a meglepő próbálkozáson, amelyet a helyiek úgy kommentáltak: Pozarevac városának sok mindenre szüksége van, de a bútorhuzat-szelekciós bizottság biztosan nem tartozik ezek közé.

Az Ananova a helyi szerb médiára hivatkozó tudósítása arról nem számol be, hogy a megfelelő bútorszövet kiválasztásáért a bizottság tagjai milyen külön díjazásban részesültek volna.

Címlapról ajánljuk
Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Ahogy forrósodik az amerikai elnökválasztási kampány, Joe Biden is felgyűri az ingujját és olyan módszerekhez folyamodik, amelyeket eddig nem társítottak hozzá. Biden is be akar szállni a mém-háborúba és az ellenfelet (azaz Donald Trumpot) cikiző montázsokkal próbálja maga mellé állítani a fiatalabb nemzedékek eddig apolitikus tagjait.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×