eur:
395.61
usd:
366.75
bux:
65585.35
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ronaldo barátnője igencsak merész viseletben

Európa több országában is a divatbemutatók napjait élik: míg Londonban a méltán híres Fashion Week-re tódulnak az érdeklődők, Madridban főleg a Real Madrid sztárfocistája, Ronaldo barátnőjének sok mindent megmutató ruhája kavarta fel a kedélyeket.

Spanyolország fővárosában február 13-án kezdődött és péntekig tart a Pasarela Cibeles divathét, melynek idén egyik sztárja a Real Madrid kétszeres világbajnok labdarúgójának, Ronaldónak a barátnője, a szintén brazil Raica Oliveira volt.
/>
/>

Az Antonio Pernas divattervező kreációját bemutató dél-amerikai szupermodell londoni kolléganői kevésbé szívélyes fogadtatásban részesültek, hiszen az állati szőrmék felhasználása ellen tiltakozó tüntetők liszttel szórták meg őket.
/>
/>Az állatok kínzása ellen fellépő szervezet, a PETA aktivistái azzal indokolták tettüket, hogy semmilyen divatosat nem találnak az állatok legyilkolásában.
/>
/>A támadás egyik célpontja Julien Macdonald divattervező volt, aki némi meglepetésre a világ egyik leggazdagabb örökösének számító Paris Hiltont is a kifutóra tudta csábítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×