eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 3. szombat Hermina
Nyitókép: Pixabay

Nem jött össze az osztrák és bolgár sofőrnek

Tiszaszigeten egy osztrák autóban 1700, Röszkén egy bolgár járműben elrejtve több mint 1100 doboz cigarettát találtak a pénzügyőrök – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Csongrád-Csanád Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága szombaton az MTI-t.

A közlemény szerint Tiszaszigeten a pénzügyőrök egy osztrák rendszámú személyautó ajtóiban, sárvédőjében és műszerfalában találtak különböző márkájú dohányterméket, annak ellenére, hogy a sofőr azt állította: nincs vámköteles áruja. A dohánytermékeket elkobozták, és a sofőrre 3,5 millió forint vámigazgatási bírságot szabtak ki.

Ugyanekkora bírságot kapott az a bolgár sofőr, aki a röszkei határátkelőnél próbált 1159 doboz cigarettával belépni az országba. A pénzügyőrök a tételes vizsgálatkor az ülés alatt, illetve a hűtőládában és szerszámosládákban találtak nagyobb mennyiségű bolgár zárjegyes dohányterméket, ezen túl az autó utánfutója alá rögzített, szigetelőszalaggal betekert kartondobozokból is cigaretta került elő.

Címlapról ajánljuk
Milák Kristóf hatalmas hajrával olimpiai bajnok

Milák Kristóf hatalmas hajrával olimpiai bajnok

A magyar úszó 9 századdal nyerte meg a 100 m pillangót Párizsban.

Ez a felfedezése átírhatja a földi élet történetét

Különleges fémes göröngyökre bukkantak kutatók a Csendes-óceán mélyen, amelyek oxigént állítanak elő. A felfedezés teljesen átírhatja a földi élet kialakulásnak eddigi teóriáját, és új alapokra helyezheti a Földön kívüli élet utáni kutatást is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×