eur:
393.49
usd:
360.37
bux:
71999.13
2024. augusztus 13. kedd Ipoly
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Összetört személygépkocsik a 431-es főúton, a kiszombori határátkelő közelében 2024. július 13-án. A balesetben ketten meghaltak.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Egy nő és egy tinédzser gyerek halt meg a szörnyű balesetben

Frontálisan karambolozott két személyautó Kiszombornál, a 431-es főút 3-as kilométerszelvényénél. Sajtóértesülés szerint egy anya és 15 éves gyermeke meghalt.

Halálos közlekedési baleset történt a 431-es főútón szombaton délelőtt. A rendőrség tájékoztatása szerint az ütközés Kiszombor közelében történt. Az egyik gépkocsiba két ember beszorult, őket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítják ki.

A Tények úgy tudja, hogy ketten olyan súlyos megsérültek a balesetben, hogy életüket már nem lehetett megmenteni, még a helyszínen meghaltak.

Az eddigi információk szerint az egyik áldozat egy 15 éves gyerek, a másik pedig a 40 év körüli édesanyja volt.

Címlapról ajánljuk
Gyászos német olimpiai mérleg: egyesek már rendszerhibáról beszélnek

Gyászos német olimpiai mérleg: egyesek már rendszerhibáról beszélnek

Sokat emlegették mostanában Németországban a 2006-os labdarúgó-világbajnokságot, amely akkor a válogatott sikeres szereplése miatt "nyári meseként" került be a német sport történetébe. A közelmúltban tartott németországi labdarúgó Európa-bajnokságon kapott német bizonyítványt a szakértők 2006-hoz hasonlóan "nyári meseként" értékelték. Sokan remélték, hogy a párizsi olimpiai játékokon a német szereplést illetően a "mese" tovább folytatódik.

Visszaváltási rendszer: alapvető változásokat kérnek a kereskedők

A kereskedők szerint több változtatás is kellene ahhoz, hogy jól működjön a július elsején elindult visszaváltási rendszer. A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára azt mondta az InfoRádióban, hogy problémás a betétdíjak elszámolása a MOHU és a kereskedők között, illetve a kisebb boltokba telepített automaták sokszor nem működnek, aminek típushiba lehet a hátterében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.13. kedd, 18:00
Fábián László
a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×