eur:
396.61
usd:
371.69
bux:
71083.91
2024. június 26. szerda János, Pál
verőcei hajóbaleset
Nyitókép: Facebook/BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság

Keresünk kicsi lány! – Megható posztot tett ki a rendőrség a verőcei hajóbaleset egyetlen eltűntjéről

Egy 18 éves lány a hajótragédia utolsó áldozata, akit még keresnek.

Szigetújfalu közelében találták meg vasárnap a Verőcénél múlt szombaton történt hajóbaleset hatodik áldozatának, Olivérnek a holttestét – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság még vasárnap délután.

Hétfőn a Budapesti Rendőrfő-kapitányság a Facebookon egy bejegyzést tett közzé az utolsó, még eltűntként nyilvántartott utasról: azt írják, nem adják fel a kutatást, haza fogják vinni a fiatal lányt.

"Keressük a 18 éves Balogh Daniellát, aki nyolcadmagával azon a kis hajón ült, ami egy szállodahajóval ütközött Verőcénél" – áll a bejegyzésben. A lányról egy képet is mellékeltek a bejegyzésben. Ő a tragédia utolsó áldozata, akit még keresnek.

A múlt szombat éjjel a Dunán Verőcénél egy kishajó ütközött egy szállodahajóval. A kishajón nyolc ember tartózkodott: egynek sikerült sérülten partra jutnia, nem sokkal később megtalálták egy férfi holttestét Verőcétől délre a Duna-parton, majd egy női holttestet a Megyeri hídnál. Szerdán bukkantak rá a harmadik áldozat, egy 19 éves fiatalember holttestére Vác és Sződliget között, csütörtökön pedig Sződligetnél egy 28 éves fiatal nő holttestét találták meg. Az ötödik áldozat, egy 39 éves férfi holttestét Gödnél, a Duna bal partján találta meg az Országos Katasztrófavédelem hajós kutatóegysége pénteken.

Címlapról ajánljuk
Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Csúnya lefordulás az európai tőzsdéken

Csúnya lefordulás az európai tőzsdéken

Az ázsiai piacokon felemás hangulatban telt szerda reggel a kereskedés, ezt követően Európában a tegnapi esést követően már pluszban nyitottak a tőzsdék, a déli órákra azonban elfogyott a lendület és lefordultak a vezető részvényindexek. A határidős részvényindexek jelenlegi állása alapján Amerikában vegyes lehet a nyitás, a tegnapi ralit követően azonban tovább emelkedhet az Nvidia árfolyama. Gazdasági események szempontjából az amerikai lakáspiaci adatokra lesz a mai napon érdemes figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×