eur:
395.23
usd:
368.34
bux:
70300.78
2024. június 25. kedd Vilmos
verőcei hajóbaleset
Nyitókép: Facebook/BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság

Megtalálták a verőcei hajóbaleset egyik áldozatának holttestét

Még négy áldozatot keresnek.

Szerda délután, Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá a keresők egy férfi holttestére. A helyszínen a BRFK helyszínelői szemlét tartottak, majd az azonosítás után kiderült: a hajóbaleset egyik áldozatának, a 19 éves Mártonnak a holttestére bukkantak - derül ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-bejegyzéséből.

Szerdán bűnügyi felügyelet alá helyezte a Verőcénél történt több halálos áldozatot követelő hajóbalesetben részes szállodahajó cseh kapitányát a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája. A bírósági iratokból kiderül, hogy mit tudnak a hatóságok - például azt, hogy a kishajó vezetője "szlalomozhatott" a Dunán, későn észlelhette a szállodahajót, amely automata vezérléssel haladt - részletek itt.

Címlapról ajánljuk

Ferencz Orsolya: relatív űrhajóshiány van a világban

A kiválasztott magyar űrhajósok még itthon készülnek, de hamarosan az Egyesült Államokban folytatódik a kiképzésük, és a közelejövőben véglegesedik a kutatási programjuk is – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×