eur:
396.77
usd:
370.22
bux:
0
2024. június 21. péntek Alajos, Leila
Rendőrségi helyszínelés egy balesetet szenvedett motorcsónak roncsánál az újpesti hadikikötőben  2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

A hajóbaleset előtt kérték meg az egyik áldozatának kezét

A 20 éves Boglárka egyik ismerőse szerint mindössze fél órával a baleset előtt történt a lánykérés.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, egy buliból hazafelé tartó társaság utazott azon a kishajón, amely szombat éjjel balesetet szenvedett a Dunán, miután összeütközött egy szállodahajóval Verőce közelében.

A hajó tulajdonosa és húga, a szomszéd lány és párja, valamint még három jóbarátjuk ment el közösen szórakozni. Egy olasz férfi súlyos sérülésekkel kijutott a partra, két áldozat holttestét megtalálták, öt embert pedig még mindig keresnek.

A Tények számolt be róla, hogy

az egyik áldozat, a nagyon sokak által kedvelt Boglárka kezét mindössze fél órával a végzetes baleset előtt kérte meg a barátja.

Erről a lány egyik ismerőse számolt be a csatornának, azt állítva, hogy Boglárka soha nem volt még ilyen boldog.

A Magyar Nemzet számolt be róla, hogy a BRFK Facebook-oldalára az egyik bejegyzéshez hozzászólást írt a lány édesanyja: "Köszönjük a keresést, sajnos az én gyermekem volt az egyik áldozat, akit megtaláltak."

A Tények információja szerint a hét magyar utas közül öten a Pest vármegyei Sülysápon éltek, ketten pedig (egy testvérpár) Püspökladányban.

Címlapról ajánljuk
Tálas Péter: Izrael háborúba kezdhet a Hezbollah ellen, de nem biztos, hogy megnyeri

Tálas Péter: Izrael háborúba kezdhet a Hezbollah ellen, de nem biztos, hogy megnyeri

Újabb katonai akciót indíthat Izrael, miután hadserege közölte, jóváhagyta a műveleti terveket egy libanoni offenzívához. Korábban a külügyminiszter már jelezte: hamarosan döntés születhet a libanoni Hezbollah terrorszervezet elleni háborúról. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docensét kérdeztük.

Német mentőakció Pekingben: béketárgyalás a vámháború árnyékában

Dél-Koreát és Kínát érintő kelet-ázsiai látogatásra indult Robert Habeck német gazdaági miniszter. A szöuli vizit udvariassági látogatásnak tűnhet a pekingihez képest, ahol a miniszter a német gazdaságot érintő fontos kérdésekről egyeztet. Mindenekelőtt az elektromos autók importjáról, amit az ázsiai nagyhatalom és az Európa Unió közötti vámháború fenyeget.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.21. péntek, 18:00
Ferencz Orsolya
űrkutatásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×