eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Rendőrségi helyszínelés egy balesetet szenvedett motorcsónak roncsánál az újpesti hadikikötőben  2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

A hajóbaleset előtt kérték meg az egyik áldozatának kezét

A 20 éves Boglárka egyik ismerőse szerint mindössze fél órával a baleset előtt történt a lánykérés.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, egy buliból hazafelé tartó társaság utazott azon a kishajón, amely szombat éjjel balesetet szenvedett a Dunán, miután összeütközött egy szállodahajóval Verőce közelében.

A hajó tulajdonosa és húga, a szomszéd lány és párja, valamint még három jóbarátjuk ment el közösen szórakozni. Egy olasz férfi súlyos sérülésekkel kijutott a partra, két áldozat holttestét megtalálták, öt embert pedig még mindig keresnek.

A Tények számolt be róla, hogy

az egyik áldozat, a nagyon sokak által kedvelt Boglárka kezét mindössze fél órával a végzetes baleset előtt kérte meg a barátja.

Erről a lány egyik ismerőse számolt be a csatornának, azt állítva, hogy Boglárka soha nem volt még ilyen boldog.

A Magyar Nemzet számolt be róla, hogy a BRFK Facebook-oldalára az egyik bejegyzéshez hozzászólást írt a lány édesanyja: "Köszönjük a keresést, sajnos az én gyermekem volt az egyik áldozat, akit megtaláltak."

A Tények információja szerint a hét magyar utas közül öten a Pest vármegyei Sülysápon éltek, ketten pedig (egy testvérpár) Püspökladányban.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×