eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nyitókép: BRFK

Közzétette a rendőrség a verőcei hajóbaleset után eltűntek fotóit

18 év 39 év közötti öt emberről van szó, kettejük vezetékneve azonos. A balesetben részt vevő kisebbik hajóban biztosan hibázhattak.

A rendőrség a Police.hu-n a körözött személyek között tette közzé annak a két nőnek és három férfinak a fotóját, akiket még keresnek a hétvégi verőcei hajóbaleset után.

Ismert, a szállodahajó és a kishajó ütközése után a kishajó utasai közül biztosan csak egy olasz személy élt túl, két ember holttestét már megtalálták - vette észre a 444.

A balesetben

  • a 18 éves Balogh Daniella,
  • a 28 éves Erdei Diána,
  • a 19 éves Varga Márton,
  • a 30 éves Villányi Olivér és
  • a 39 éves Varga László

tűnt el. A három férfiből kettő vezetékneve azonos.

A kishajón lévő társaság egy része biztosan sülyságpi illetőségű.

A BRFK legutóbb délután hat óra körül posztolt a helikopterrel, motorcsónakkal folyó mentésről képeket, és egy rövid szöveget („Nem adjuk fel! Nem adhatjuk fel! Meg kell találnunk őket! Haza kell vinnünk őket!”).

Amit a tragikus esetről eddig tudni lehet: szombat éjszaka egy nyolc utast szállító motorcsónak ütközött egy szállodahajóval. A keresésben több százan vesznek részt.

A szabály szerint a kishajónak ki kellett volna térnie a nagy útjából, ugyanakkor az is igaz, hogy a nagy az ütközés után nem haladhatott volna tovább, mégis megtette, emiatt a szállodahajó kapitányát előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A szállodahajó már nincs Magyarországon, Ausztria felé távozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×