eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Tűzoltók fékezik meg a lángokat a Crocus City Hall nevű hangversenyteremnek otthont adó épületnél Krasznogorszkban 2024. március 22-én. Szemtanúk szerint az automata fegyverrel felszerelkezett támadók gránátot vagy gyújtóbombát dobtak a nézőtérre, ahol nagy robbanás hallatszott, majd tűz keletkezett. A támadásnak legkevesebb negyven halálos és több mint száz sebesült áldozata van.
Nyitókép: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Kövér László egyértelmű kijelentést tett

Magyarország határozottan elítéli a terrorizmust és készen áll arra, hogy minden lehetséges eszközzel hozzájáruljon a jövőben is a terrorizmus elleni küzdelemhez - írta az Országgyűlés elnöke orosz partnereinek küldött gyásztáviratában.

Kövér László az orosz felsőház és az orosz alsóház elnökének, Valentyina Matvijenkónak és Vjacseszlav Vologyinnak címzett levelében úgy fogalmazott, nagy fájdalommal értesült a pénteki moszkvai terrortámadásról.

Kiemelte: a terrorizmus egy olyan globális kihívás, amellyel szemben a legszélesebb nemzetközi összefogásra és együttműködésre van szükség.

"Magyarország határozottan elítéli a terrorizmus minden formáját és készen áll arra, hogy minden lehetséges eszközzel hozzájáruljon a jövőben is a terrorizmus elleni nemzetközi küzdelemhez" - tette hozzá a házelnök.

Kövér László őszinte részvétét fejezte ki orosz kollégáinak, Oroszország minden polgárának és különösen az áldozatok hozzátartozóinak, és mielőbbi felépülést kívánt a sérülteknek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×