eur:
389.39
usd:
362.7
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A kigyulladt visegrádi Hotel Silvanus épülete 2024. március 9-én. A hotel felső szintje teljes terjedelmében kiégett, a vendégek elhagyták az épületet.
Nyitókép: Hegedüs Róbert

Megdöbbentő videó: fejvesztve menekültek az őzek a visegrádi szállodatűz elől

A megrémült állatokat turisták vették videóra.

Szombaton tűz pusztított a Dunakanyarban, a lángok jelentős károkat okoztak a térség népszerű szállodájában, a Hotel Silvanusban. Valószínűleg elektromos probléma okozta a tüzet, a vendégek és az alkalmazottak a tűzeset idején biztonságban voltak, senki sem sérült meg.

Ugyanakkor a felcsapó lángok értelemszerűen az állatvilágot is sokkhatásként érték, erről tanúskodik egy TikTokra feltöltött drámai videó. A felvételen az látszik, hogy túrázók kisebb tömege hirtelen arra lesz figyelmes, hogy egy csapatnyi őz riadtan, fejvesztve száguld lefelé a hegyoldalon. Úgy megrémültek, hogy a kirándulóknak a saját testi épségükre is figyelniük kellett.

@devil_hungary #visegrád#Silvanus#tűz ♬ eredeti hang - szabócsabadevil

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×