eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A kigyulladt visegrádi Hotel Silvanus épülete 2024. március 9-én. A hotel felső szintje teljes terjedelmében kiégett, a vendégek elhagyták az épületet.
Nyitókép: Hegedüs Róbert

A szív tégláit kéri a leégett visegrádi szálloda

A hotel azt szeretné, hogy vendégei az előlegként befizetett pénzt ne kérjék vissza, ezzel támogassák az újjáépítést.

"Szív téglája akció – adj esélyt az újrakezdéshez" – ezzel a felhívással fordul vendégeihez a Silvanus.

A hotel negyedik szintje március 9-én gyulladt ki, és égett terjedelmében égett, a tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A hotel kétszáz vendége időben elhagyta az épületet és szerencsére senki sem sérült meg. Az újraindulás időpontja azonban még kérdés.

A hotel vezetősége most közösségi oldalukon kért segítséget. Azt írják, nem valódi téglát kérnek az „építkezéshez”, hanem a szív tégláit, amelyekből a reményeik szerint hamarosan újraindulhat a Silvanus története - vette észre a kemma.hu.

A tűzesetben megrongálódott visegrádi hotel vezetősége azt kéri, hogy a korábban előlegként befizetett pénzt ne kérjék vissza a vendégek, ez ugyanis rendkívül fontos segítség lenne nekik az újjáépítésben. Közben kiemelik azt is, hogy egy munkavállalójukat sem bocsátják el, és reményeik szerint a nyár végére már megújulva fogadhatják a régi és az új vendégeiket. Mindemellett garantálják, hogy a foglalóként befizetett és szív tégláinak felajánlott összegeket az újranyitást követő foglaláskor jóváírják. További lehetőséget is biztosítanak azoknak, akik önzetlenül szeretnék segíteni az újjáépítést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×