eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Volner János, a Jobbik parlamenti frakcióvezetője felszólal pártja ünnepségén, amelyet az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 170. évfordulója alkalmából tartottak a Batthyány-örökmécsesnél 2018. március 15-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

Kormányzati munkát kap a volt Jobbik-alelnök Volner János

A Külgazdasági és Külügyminisztériumnál fog dolgozni.

Volner János külgazdasági attasé lesz Szingapúrban – tudta meg a Telex. A portál értesülését megerősítette Paczolay Máté, a minisztérium szóvivője, aki hozzátette: folyamatban van Volner kinevezése.

„A Külügyminisztérium kapuja mindig nyitva állt azok előtt, akik készek a magyar nemzeti érdekért dolgozni és ez a jövőben sem fog változni” – mondta a szóvivő.

Volner a Magyar Gárda nevű szélsőjobboldali szervezet szóvivőjeként kezdte, majd belépett a Jobbikba, amelynek színeiben többször jutott parlamenti mandátumhoz, a pártnak egy időben alelnöke is volt. A 2018-as választási vereség után kilépett az akkor még 20 százalékos pártnak számító Jobbikból, és néhány társával megalapította a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti képviselőcsoportját. Onnantól az ellenzéket támadta. 2019-ben hagyta ott a frakciót és 2020-ban alapította meg a Volner Pártot, amely viszont végül nem indult a választásokon. Legutóbb átkeresztelte szervezetét Huxit Pártra.

(A nyitóképen: Volner János, a Jobbik parlamenti frakcióvezetőjeként felszólal pártja ünnepségén 2018. március 15-én.)

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×