INFORÁDIÓ
2022. december 8. csütörtök
Mária

kamion

magyar honvédség

m4-es gyorsforgalmi

Az M4-es gyorsforgalmi út az abonyi pihenő közelében, a Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakasz átadóünnepsége napján, 2020. július 23-án. Ezzel a szakasszal, amely 26 milliárd forintból épült meg, elkészült a gyorsforgalmi út teljes Pest megyei összeköttetése az M0-ás körgyűrűtől Abonyig 62 kilométeren, közel 100 milliárd forintból. 2022 tavaszáig megépül a Szolnok elérését és elkerülését biztosító Abony-Törökszentmiklós út is.

Érthetetlen, miért tartja fel a katonai rendész a kamionost az autópályán – videó

Infostart

Az M4-es autópályán kényszerítette a honvédségi autó indokolatlanul lassú haladásra a mögötte haladót.

Egy magyarul beszélő, de levelében magára román kamionosként hivatkozó olvasótól kapott egy videó az rtl.hu, ami az M4-es gyorsforgalmi úton Szolnok irányában készült hétfőn – írja a portál.

A felvételen világosan látszik, hogy a kamion előtt a jobb sávban haladó, a Magyar Honvédség katonai rendészetéhez tartozó autó szándékosan tartja fel a teherautót.

A felvételen a sebességmérőn az látható, hogy a katonai rendész 70 km/h körüli sebességgel halad, a kamion számára viszont 80 kilométer/óra lenne a megengedett sebesség. Ám

amikor próbál előzni a kamionos, a rendész rendere bekapcsolja a megkülönböztető jelzést és kihúzódik a kamion elé.

A kamionos szerint – írják – miután az autóból tárcsázta a 112-es segélyhívót, elmondta az esetet és megadta a katonai rendész autójának rendszámát, alig telt el 5 perc, a rendész odalépett a gázra.

Nyitóképünkön az M4-es gyorsforgalmi út az abonyi pihenő közelében, a Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakasz átadóünnepsége napján, 2020. július 23-án

Nyitókép: MTI/Mészáros János
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018