eur:
393.78
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Felújítás miatt két hétre leáll egy villamos közlekedése

Egy másik járat pedig rövidített útvonalon szállítja csak az utasokat.

Nem közlekedik a 12-es villamos augusztus 17-étől 31-éig, a 14-es villamos pedig csak a Lehel tér és Angyalföld vasútállomás között jár majd, mert több helyen felújítják az útátjárókat és a vágányokat. A kimaradó szakaszon a 12-es és a 14-es pótlóbusszal lehet utazni - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A 12-es pótlóbusz a Gyöngyösi utca és Rákospalota, Kossuth utca, a 14-es a Gyöngyösi utca és Káposztásmegyer, Mogyoródi-patak között jár.

A villamosokról a pótlóbuszokra, illetve a pótlóbuszokról a villamosokra a BKK Angyalföld vasútállomásnál javasolja az átszállást.

Káposztásmegyer felől a belváros felé alternatív utazási lehetőséget biztosít a 20E és a 30-as autóbusz, valamint a hétköznapokon a 122-es busszal is elérhető a 3-as metró. A IV. kerület és Angyalföld központi része között továbbra is átszállás nélküli kapcsolatot biztosít a Reitter Ferenc utcán végighaladó és ott mindenütt megálló 30-as, 30A és 230-as busz, valamint a 20E gyorsjárat.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×