eur:
393.74
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök látogatást tesz a budapesti BOK csarnokban létesített humanitárius tranzitponton 2022. március 22-én. A tranzitpontot a kormány a karitatív szervezetekkel együttműködve nyitott meg az előző napon az ukrajnai menekültek számára. A kormányfő mögött Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (j2).
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor ellátogatott a humanitárius tranzitpontra – képek

Hétfőn nyílt meg a budapesti BOK Csarnokban az ukrajnai menekültek számára létrehozott humanitárius tranzitpont.

Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggel ellátogatott a budapesti BOK csarnokban létesített humanitárius tranzitpontra, amelyet a kormány a karitatív szervezetekkel együttműködve nyitott meg hétfőn az ukrajnai menekültek számára – tájékoztatott Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára hétfőn közölte, a Keleti és a Nyugati pályaudvaron ezután csak információs pontok működnek, a háború elől menekülőket pedig buszokkal szállítják át a két pályaudvarról, illetve Kőbánya felső vasútállomásról a BOK csarnokba, ahol kulturált körülményeket alakítottak ki.

A csarnokban többek között étel, ital, orvosi ellátás, tisztálkodási lehetőség várja a menekülteket, a kisgyermekes anyák számára baba-mama-sarkot, a gyermekeknek játszósarkot alakítottak ki, valamint az emberek információt kaphatnak a szállás- és további utazási lehetőségekről - tette hozzá.

Budapest, 2022. március 22.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök látogatást tesz a budapesti BOK csarnokban létesített humanitárius tranzitponton 2022. március 22-én. A tranzitpontot a kormány a karitatív szervezetekkel együttműködve nyitott meg az előző napon az ukrajnai menekültek számára. Jobbról Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (j2).
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Budapest, 2022. március 22.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) látogatást tesz a budapesti BOK csarnokban létesített humanitárius tranzitponton 2022. március 22-én. A tranzitpontot a kormány a karitatív szervezetekkel együttműködve nyitott meg az előző napon az ukrajnai menekültek számára. A kormányfő mögött Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×