eur:
387.79
usd:
358.28
bux:
0
2024. február 23. péntek Alfréd
Nyitókép: Bányai Gábor/Facebook

Legyőzte a Covidot, de már ötven napja lélegeztetőgépen a fideszes parlamenti képviselő

Facebook-bejegyzésben üzent Bányai Gábor családja.

Mintegy félszáz napja került lélegeztetőgépre Bányai Gábor országgyűlési képviselő – derült ki a politikus családja által közzétett Facebook-bejegyezésből. Mint írják, a koronavíruson mostanra sikeresen felülkerekedett, a betegség szövődményei miatt azonban továbbra is gépi lélegeztetésre szorul.

„A kiskunhalasi, majd a szegedi orvosok és nővérek hittel teli kitartó munkájának, valamint az önök imáinak köszönhetően édesapánk állapota sokat javult. […] mélyaltatásban tartják, de folyamatosan harcol azért, hogy ezt az állapotot is legyőzze” – fogalmaznak a bejegyzésben.

A család – az elmúlt 50 nap tapasztalatával a háta mögött – arra kér mindenkit, hogy regisztráljon és vegye föl a koronavírus elleni oltást, amit erre lehetősége nyílik rá, hogy minél hamarabb véget érjen a „rémálom”, amin Bányai Gábor mellett sok ezer magyar ember megy keresztül.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Földváryné Kiss Réka: döntési lehetőség mindig van, akkor is, ha annak halál a vége

Földváryné Kiss Réka: döntési lehetőség mindig van, akkor is, ha annak halál a vége

A történész harag és részrehajlás nélkül elemez, de a személyes emlékezet szubjektív, segít a közösségi emlékek teremtésében – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Emlékezet Bizottság elnöke. Földváryné Kiss Réka arról is beszélt, hogy egy külső szabadság nélküli korszakban is lehet a belső szabadságot megélni, mert döntési lehetőség mindig van.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.23. péntek, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×