INFORÁDIÓ
2023. február 6. hétfő
Dóra, Dorottya

bányai gábor

koronavírus

májátültetés

járvány

lélegeztetőgép

Már tüdőtranszplantációra készült, de 111 nap után elhagyhatta a kórházat a fideszes képviselő

Már tüdőtranszplantációra készült, de 111 nap után elhagyhatta a kórházat a fideszes képviselő

Infostart

Most a rehabilitáció következik, derül ki Bányai Gábor bejegyzéséből.

„Mérhetetlen boldogsággal jelentem, győztem! Sokáig tartott ez a harc, a vírus mindent megtett azért, hogy feladjam, de nem adom én olyan könnyen magam! Nagyon megküzdöttem a túlélésért” – fogalmaz közösségi oldalán Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő, aki a koronavírus okozta betegség miatt sokáig gépi lélegeztetésre szorult.

A kormánypárti politikus úgy folytatja, hogy minden vizsgálati eredménye szerint a Covid okozta károkat a szervezete meggyógyította,

a korábban menthetetlennek nyilvánított tüdeje pünkösdkor „életjeleket kezdett adni, majd mindössze két hét leforgása alatt gyönyörűen letisztult”.

Megjegyzi, hogy május közepén már előkészítés alatt állt, hogy Budapestre szállítsák, hogy tüdőtranszplantációban részesüljön, de erre „hála Istennek nem került sor”.

Bányai Gábor kiemeli: „111 nappal a kórházba kerülésem után az egészségemért való küzdelmem első szakasza lezárult. Most a rehabilitáció következik, amihez rengeteg erőre és türelemre lesz szükségem. Hihetetlenül hosszú idő volt ez, ami ténylegesen számomra alig tűnt 5 percnek. Hálával tartozom a Jóistennek, a családomnak, a csodálatos orvosoknak és ápolóknak, illetve önöknek is.”

Az országgyűlési képviselő bejegyzésében végül külön is kifejezte háláját és köszönetét kezelőorvosának, Babik Barnának, valamint orvos- és ápoló csapatának, hogy megmentették az életét, és egy percig sem szűntek meg hinni a gyógyulásában. „Nélkülük nem lehetnék újra együtt a családommal!”

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: Bányai Gábor/Facebook
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018