eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Támad a járvány, újabb szigorítások, ezúttal a vízpartokon

Megjelent a Magyar Országos Horgász Szövetség tájékoztatása az újabb szigorító kormányzati intézkedések után.

A MOHOSZ március 8-tól életbe lépő kormányzati szigorítások szerint aktualizált eljárásrendi tájékoztatója értelmében a horgászat egyéni szabadidős sporttevékenység, ezért az továbbra is megengedett, az érvényben lévő szabályozásokat betartva: csak nappali időszakban, nem csoportosan – írja az Agroinform.

A sporthorgászat a 2021. március 8–22-ig terjedő időszakban egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható, azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani. A horgászat során – a belterületek kivételével – nem kell a maszkot viselni. Este 8 óra és reggel 5 óra közötti időben az éjszakai horgászat továbbra sem engedélyezett.

Állami horgászvizsga március 22-ig nem lehetséges. A jelentkezőket a vizsgabizottságok lehetőség szerint kiértesítik. Bizonyos feltételekkel március 22-től az elektronikus támogatású állami horgászvizsga ismét megrendezhető.

További részletek itt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×