INFORÁDIÓ
2022. augusztus 15. hétfő
Mária

mohosz

2022.03.06. 07:00

Újabb lépés az egyik legjobb adottságokkal rendelkező horgászvíz ügyében

Az AM és a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) célja, hogy a tó vízterületen legkésőbb a fő horgászidény kezdetére visszaállhasson a halgazdálkodási hasznosítás, átlátható legyen a horgászszervezeti működés, valamint a vízterületet be lehessen vonni a versenysportba és a horgászturisztikai fejlesztésekbe.
2021.08.17. 13:43

Megint tömegével pusztulnak a halak a Velencei-tóban

Újra komoly következményei vannak a Velencei-tó kiszáradásának: a hétvégén újabb halpusztulást észleltek a szakemberek. A tóból a hiányzó csapadék pótlására azonban továbbra sincs gyors és egyszerű megoldás.
2021.06.21. 17:05

Velencei-tavi halpusztulás: ilyet még soha nem rögzítettek

Harmadfokú vízminőség-védelmi készültséget rendelt el vasárnap a vízügyi igazgatóság a Velencei-tavon, ahol a napokban leginkább a kikötői medencék területén halpusztulást tapasztaltak. Az eddigi vizsgálatok emberre veszélyes kórokozóra, vagy mérgezésre utaló jeleket nem állapítottak meg, a pusztulást oxigénhiány okozhatta.
2020.04.24. 05:20

Észbontó mennyiségű hal kerül a hazai vizekbe

Országos, rendkívüli haltelepítés kezdődik az állami tulajdonú horgászvizeken a magyar haltermelők segítése érdekében – az Agrárminisztérium, a Miniszterelnöki Kabinetiroda és a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) közleménye szerint.
2019.08.25. 14:58

Új világ tárul ki a magyar horgászok előtt

Egy jogszabályi változtatás eredményeként a korábbinál lényegesen több forrás fordítható Magyarországon január elsejétől a sporthorgászatra, ezt a többletpénzt pedig 21 kiemelt területre fordítják – mondta az InfoRádiónak a Magyar Országos Horgász Szövetség (MAHOSZ) elnökhelyettese.
2018.11.18. 08:15

A horgászoknak van már kártyájuk, de még nem osztják

Naponta ezerötszázan regisztrálnak a Magyar Horgászkártya kiváltására, januártól már csak ennek birtokában vehetünk horgászjegyet. A Magyar Országos Horgász Szövetség már gyártja a kártyákat, de a lezárt regisztráció is elég az engedélyszerzéshez.
2016.12.30. 19:04

Különös jelenség a magyar vizek partján

Az év elején életbe léptetett változásoknak köszönhetően az idén több mint hetvenezerrel, négyszázezerre nőtt a regisztrált horgászok száma - közölte Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) elnöke pénteken.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018