eur:
393.77
usd:
367.84
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: BM OKF/Németh Ádám tűzoltó főtörzsőrmester/Facebook

Több tucatnyi tűzoltó küzdött a lángokkal Jásztelken – képek

Tűz keletkezett egy négyezer négyzetméteres raktár középső, ezer négyzetméteres részében, egy Jásztelek határában lévő cég telephelyén. A lángok a többi helyiséget veszélyeztették. A tűzoltók az égő épületrészből egy gázüzemű targoncát kimentettek.

Az esethez a jászberényi, nagykátai, hevesi, hatvani és szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak, akik összesen nyolc vízsugárral, illetve gépezetes tolólétrával és egy telepített vízágyúval oltották a tüzet, illetve védték az értékeket – számolt be a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közösségi oldalán.

A helyszínen dolgozók munkáját a Budapestről érkezett légzőbázis támogatta, innen biztosították a légzőpalack-utánpótlást. A munkálatokat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította, amely a tűz pontos okának kiderítése érdekében tűzvizsgálati eljárást indított.

12 járművel, mintegy 40 tűzoltó oltotta a jászteleki raktár tüzét Tűz keletkezett egy négyezer négyzetméteres raktár...

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság2021. január 15., péntek
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 21:04
×
×
×
×