eur:
389.32
usd:
362.72
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Koncz Ferenc, a Fidesz képviselője felszólal a klímavészhelyzet kihirdetéséről és az éghajlatváltozási veszélyhelyzetből fakadó, halasztást nem tűrő feladatokról szóló törvényjavaslatok általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. április 21-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Megvan, kit indít a Fidesz a motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc helyére

A Nemzeti Választási Bizottság október 11-re tűzte ki az időközi országgyűlési-képviselőválasztást a tiszaújvárosi-szerencsi választókerületben.

A Fidesz-KDNP helyi szervezete Koncz Zsófiát, a motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc lányát indítja a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerületében kiírt parlamenti időközi választáson - közölte a nagyobbik kormánypárt.

A Nemzeti Választási Bizottság október 11-re tűzte ki az időközi országgyűlési-képviselőválasztást a tiszaújvárosi-szerencsi választókerületben, amelyen a szavazók a július 10-én tragikus körülmények között meghalt Koncz Ferenc utódjáról döntenek.

Az Origo szombaton arról írt, hogy a kormánypártok helyi szervezete tartózkodás és ellenszavazat nélkül, egyhangúlag döntött Koncz Zsófia jelöléséről.

Koncz Zsófia 30 éves, jogász, 2017-től kezdődően pedig a magyar érdekérvényesítésért és a magyar-amerikai kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért dolgozik a washingtoni magyar nagykövetségen. 2005-ben huszadmagával alapította a szerencsi Fidelitast, 2009-ben lett a Fidelitas Országos Választmányának ifjúsági ügyekért felelős szervezője, majd két cikluson keresztül a Fidelitas országos szervezetének egyik alelnöke volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×