eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Császár Zoltán, a UPC Magyarország Kft. mobilszolgáltató üzletág igazgatója (b) és Záprel Zsolt, a UPC Magyarország Kft. marketing- és tartalomfejlesztési igazgatója a UPC Mobil legújabb szolgáltatásairól tartott sajtótájékoztatón a Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban 2015. március 9-én. A cég korlátlan adatforgalmat tartalmazó új mobil díjcsomagokat mutatott be a sajtótájékoztatón.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Koronavírusos egy UPC-s, kiürítik egy irodaház teljes emeletét

Kiürítik a Haller Gardens irodaház 3. emeletét Budapest IX. kerületében, ugyanis a UPC Magyarország egyik munkatársának pozitív lett a koronavírustesztje - írta az Index.

A portálnak Suba János, a UPC Magyarország vállalati kommunikációs igazgatója megerősítette a hírt.

"A UPC Magyarország egyik dolgozója rosszullétet jelentett, 1-2 nappal azután, hogy visszatért egy külföldi magánutazásról.

A háziorvosához fordult, aki koronavírustesztre küldte – ez a múlt éjjel során lett pozitív.

A szolgáltató minden szükséges intézkedést elvégzett, a hatóságokkal folyamatosan egyeztetve az összes lehetséges óvintézkedést megteszi a munkavállalók biztonságának érdekében" - nyilatkozta a hírportálnak Suba János.

Budapest, 2020. március 12.
Fertőtlenítést végez egy dolgozó a Haller Gardens irodaház önkiszolgáló éttermében 2020. március 12-én a fővárosi Haller utcában, ahol irodákat zártak le és fertőtlenítenek egy koronavírusos eset miatt. Az üzemeltető azonnal elrendelte az összes közös használatú helyiség speciális fertőtlenítését, és a bérlőknek is javasolja a hasonló intézkedések végrehajtását.
MTI/Balogh Zoltán
Fertőtlenítést végez egy dolgozó a Haller Gardens irodaház önkiszolgáló éttermében 2020. március 12-én a fővárosi Haller utcában, ahol irodákat zártak le és fertőtlenítenek egy koronavírusos eset miatt. Az üzemeltető azonnal elrendelte az összes közös használatú helyiség speciális fertőtlenítését, és a bérlőknek is javasolja a hasonló intézkedések végrehajtását. MTI/Balogh Zoltán

Az Index úgy tudja, hogy az érintett munkatárs otthoni karanténban van, jól érzi magát, a UPC központi irodájának munkatársai csütörtökön már nem mentek be dolgozni, otthonról dolgoznak, az épületet a következő napokban fertőtlenítik.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×