eur:
393.66
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Fővárosi Vízművek

Koronavírus - Budapesten életbe lépett a rendkívüli helyzetekre kidolgozott biztonsági terv

A Fővárosi Vízművek a koronavírus magyarországi megjelenésére tekintettel életbe léptette a rendkívüli helyzetekre kidolgozott üzemmenet-folytonossági biztonsági tervét - közölte a vállalat pénteken a Facebook-oldalán.

A cég azt írta: további intézkedésig a társaság lezárja ivóvízbázisainak védőterületét, ezekre a területekre a korábban kibocsátott belépési engedéllyel rendelkezők sem mehetnek be. Egyúttal felfüggesztik a további belépési engedélyek kibocsátását.

Közölték azt is, hogy elmarad a víz világnapja alkalmából meghirdetett nyílt nap programsorozata. A korábban már regisztrált érdeklődők számára e-mailben jelezik az esemény lemondását, a további regisztrációs lehetőséget és a rendezvény meghirdetését pedig törölték a honlapon.

Kitértek arra is, hogy személyes ügyfélszolgálati munkatársaik a megszokott munkarendben fogadják az ügyfeleket. Arra kérnek azonban mindenkit, hogy a többi ügyfél és ügyintézőik fertőzésveszélyének kiküszöbölése érdekében lázas, beteg állapotban lévő ügyfelek a személyes ügyfélszolgálati iroda helyett telefonos vagy a https://www.vizmuvek.hu/hu/fovarosi-vizmuvek honlapon elérhető online ügyfélszolgálatukat keressék fel.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×