eur:
394.46
usd:
370.46
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Spanyol gyártmányú CAF villamosok közlekednek a debreceni Kossuth téren 2019. február 26-án. Öt évvel ezelőtt ezen a napon indult a közlekedés a 2-es villamosvonalon.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Koronavírus - üzent a városiaknak Debrecen polgármestere

Már csütörtök délután bejelentette a polgármester, hogy a tömegközlekedési eszközöket eztán naponta fertőtlenítik. Azóta kiderült, hogy a debreceni reptérre érkezett a harmadik, igazoltan koronavírussal megfertőződött magyar beteg.

A koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos helyzetet és a hazai megjelenést értékelve úgy döntöttünk, hogy újabb intézkedéseket vezetünk be Debrecenben – vette észre a debreceni polgármester, Papp László csütörtöki Facebook-posztját a 24.hu.

Mint a politikus írta, arra kérte a DKV Zrt. vezetését, hogy naponta fertőtlenítsék a járműveket.

"Mindemellett kérem a város polgárait továbbra is kövessék az illetékes hatóságok utasításait és javaslatait!" - zárta sorait a kormánypárti polgármester.

Azóta kiderült, hogy egy 69 éves brit, de Debrecenben élő állampolgár az, akit koronavírus-fertőzéssel diagnosztizáltak csütörtökön.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×