INFORÁDIÓ 
2020. április 9. csütörtök
Erhard

m1-es

szabálytalanság

közlekedés

Járművek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki.

Nagyon durva húzás volt ez az M1-esen száguldó autóstól - videó

Infostart

Egy cseh rendszámú, sötétített üveges Mercedes vezetője gondolta úgy, hogy neki ezt is lehet.

Útépítés, sávelhúzás és ráfutásos balesetek miatt alakult ki több kilométeres torlódás múlt pénteken az M1-es autópályán, mindkét irányban Tata és Budaörs között. A járművek vagy álltak, vagy araszoltak - írja a történtekről beszámolva a Nyugat.hu portál.

A Budapest felé vezető oldal leállósávján araszolgatva bizonyára sokan eljásztottak a gondolattal, hogy a forgalom elől elzárt két sávon milyen jól lehetne haladni, egy cseh rendszámú, sötétített üveges Mercedes sofőrje azonban nemcsak ábrándozott erről, hanem a tettek mezejére lépett, nem látott kivetnivalót a lezárt sávok használatában és amíg a kocsisor mindkét irányban állt, addig ő laza tempóban elhajtott a sor mellett, csak akkor ment vissza a dugóba, amikor dolgozó munkásokhoz és munkagépekhez ért. A portál gyorsított videójában 5:41-nél látszik, amint elhúz a szabálytalankodó autós.

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018