eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nyitókép: Pixabay.com

Az utolsó pillanatban lökte el a gyereket az autó útjából

Az asszony nem úszta meg a gázolást.

A zebrán kelt át egy középkorú asszony és egy rá bízott kisgyermek Szombathelyen, amikor az asszony észlelte, hogy egy érkező személyautó már nem fog megállni – adta hírül a 112press.hu. A nő ellökte magától a gyereket, aki ezáltal elkerülte az ütközést, az asszonyt azonban elütötte a Mercedes.

A sofőr elmondása szerint – amit szemtanuk is megerősítettek –, nem hajtott gyorsan. "Körülbelül 30 kilométeres sebességgel közlekedhettem, a napellenző le volt hajtva, mert szemből sütött a lenyugvó nap. Az utat figyeltem, amikor megjelent előttem egy rózsaszínű kabát. Azonnal a fékbe tapostam, de elütöttem a hölgyet" – nyilatkozta. A baleset után az autós kiszállt segíteni.

Az ellökött gyerek az út szélén elesett, sérülés nélkül megúszta a balesetet, míg az elgázolt asszonynak a keze törött el. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×