eur:
393.84
usd:
367.76
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Ennyit láttak a tűzoltók az Árkád alagsorában

Számítástechnikai eszközök gyulladtak ki a bevásárlóközpont egyik alagsori irodájában vasárnap. Az esetről hétfőn tettek közzé képeket a Katasztrófavédelem Facebook-oldalán.

Egy, az utcaszint alatti mintegy tíz négyzetméteres irodában keletkezett a tűz, a helyiségben számítástechnikai eszközök égtek, azonban az automata oltóberendezés eloltotta a tüzet. A helyszínre nagy erőkkel kivonuló tűzoltók erről a szintről öt dolgozót kísértek ki és adtak át a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálatának.

A tűzoltók kiszellőztették a füsttel telt alagsori helyiségeket, a bevásárlóközpont eladóterébe csak minimális füst került. A kiürített épületet mintegy ezer embernek kellett elhagynia.

A kis alapterületű irodából kiáramló füst elterjedt a környező folyosókon, erről osztott meg képeket a katasztróvadévelem:

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×