eur:
394.42
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Munkások az M0-s autóút déli szakaszán, az M6-os kihajtójánál 2019. március 5-én. Április elejétől megkezdődik az M0 autóút déli szektorának felújítása, az 1-es főút és az M5-ös sztráda közötti szakaszon új forgalmi rend lép életbe.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Fontos hír jött az M0-sról, keddtől jön a nagy változás

Az M0 autóút felújítása miatt kedden lezárják a szigetszentmiklósi csomópont északi le- és felhajtóját. A korlátozás az M5-ös autópálya irányába történő fel-, és lehajtást nem érint

Az M0 autóút felújítása miatt kedden lezárják a szigetszentmiklósi csomópont északi le- és felhajtóját - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A lezárás oka, hogy a csomópont környezetében is megkezdik az M1 autópálya felé vezető oldal betonburkolatának kialakítását. A munkálatok miatt azon

az oldalon várhatóan szeptemberig megszűnik az M1 autópálya felé vezető irányt érintő fel- és lehajtás.

Ez idő alatt Szigetszentmiklós és az M0-s autóút is a halásztelki csomóponton keresztül érhető el. A korlátozás az M5-ös autópálya irányába történő fel-, és lehajtást nem érinti - olvasható a közleményben.

A munkálatok során az aszfaltburkolatot betonra cserélik az M1-es autópálya felé vezető oldalon,

ennek megvalósításához a lezárt pálya területén megkezdik a burkolat és a pályaszerkezet bontását. Ezután az új pályaszerkezetre kerül a 26 centiméter vastag betonréteg, amely néhány hetes szilárdulás után éri el a teljes terhelhetőségét - abban az időszakban nem folyik majd látható munkavégzés az érintett területeken.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×