INFORÁDIÓ 
2019. december 8. vasárnap
Mária

m0-s autóút

lezárás

szigetszentmiklós

Munkások az M0-s autóút déli szakaszán, az M6-os kihajtójánál 2019. március 5-én. Április elejétől megkezdődik az M0 autóút déli szektorának felújítása, az 1-es főút és az M5-ös sztráda közötti szakaszon új forgalmi rend lép életbe.

Fontos hír jött az M0-sról, keddtől jön a nagy változás

Infostart

Az M0 autóút felújítása miatt kedden lezárják a szigetszentmiklósi csomópont északi le- és felhajtóját. A korlátozás az M5-ös autópálya irányába történő fel-, és lehajtást nem érint

Az M0 autóút felújítása miatt kedden lezárják a szigetszentmiklósi csomópont északi le- és felhajtóját - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A lezárás oka, hogy a csomópont környezetében is megkezdik az M1 autópálya felé vezető oldal betonburkolatának kialakítását. A munkálatok miatt azon

az oldalon várhatóan szeptemberig megszűnik az M1 autópálya felé vezető irányt érintő fel- és lehajtás.

Ez idő alatt Szigetszentmiklós és az M0-s autóút is a halásztelki csomóponton keresztül érhető el. A korlátozás az M5-ös autópálya irányába történő fel-, és lehajtást nem érinti - olvasható a közleményben.

A munkálatok során az aszfaltburkolatot betonra cserélik az M1-es autópálya felé vezető oldalon,

ennek megvalósításához a lezárt pálya területén megkezdik a burkolat és a pályaszerkezet bontását. Ezután az új pályaszerkezetre kerül a 26 centiméter vastag betonréteg, amely néhány hetes szilárdulás után éri el a teljes terhelhetőségét - abban az időszakban nem folyik majd látható munkavégzés az érintett területeken.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018